Támogatóink és partnereink

Felelős Gasztrohős

Logo gasztrohos

A Felelős Gasztrohős kampány a Felelős Gasztrohős Alapítvány (korábban Ökológiai Evolúció Alapítvány) kezdeményezése. Céljuk az étkezéssel kapcsolatos -történjen az otthon vagy vendéglőben- felelős döntések ösztönzése.

http://gasztrohos.hu/rolunk/felelos-gasztrohos-alapitvany/

American International School of Budapest

Logo aisb

The American International School of Budapest prepares its students to be responsible global citizens and inspires in each a passion for knowledge and lifelong learning. We are a nurturing and diverse community that instills respect for self and others, develops the whole child, and strives for academic excellence.

http://www.aisb.hu

Dodó Art

Dodoart

A "Dodó" egy művésznév. Műveszete pedig a festészet, a rajz és a divattervezés. Dodó, a divattervezés mellett sok divatrajzot is készített, melyek egyre jobban átváltoztak mese- és fantáziafigurákká. Ezen képekből látható izgamas online galéria a művésznő honlapján. A képek témái között szerepelnek csinibabák, kerti manók, bohócok, virág- lányok, rügyek, tündérek és sokan mások.

http://www.dodoartonline.com/

Nemzeti Együttműködési Alap

Nea 01

A Nemzeti Együttműködési Alap által biztosított pályázati forrás Intézetünk 2016. és 2017. évi működését segítette.

Magyar Természettudományi Múzeum

Fekv%c5%91logo mtm

A Magyar Természettudományi Múzeum tudományos gyűjteményeiben több mint 10 millió tárgyat őriz. Kiterjedt és nemzetközi szinten is jelentős gyűjteményei ma már részben pótolhatatlan információkat tartalmaznak természeti környezetünk múltjáról és jelenéről. Egyszerre biztosítanak adatokat a jelenkor változásaira koncentráló kutatásoknak, valamint szolgáltatnak alapot természetrajzi kiállításainknak.

http://www.nhmus.hu/

Folprint Zöldnyomda

Folprint 2

Folprint Zöldnyomda, a környezetbarát nyomda.

www.zoldnyomda.hu