Közösségi főzés a Jane Goodall Tanösvényért április 9-én a Szimpla Piacon

Fb boritokep

 

Gyertek segíteni nekünk krumplit pucolni vagy csak jót (t)enni!
A Pesthidegkútra tervezett Jane Goodall Tanösvény építéséhez még hiányzik pár forint.
Az ebédből összegyűlt adományt a tanösvény költségeire fordítjuk.
Önkéntes zöldségpucolók, palacsintatöltők jelentkezhetnek az info@janegoodall.hu címen.

 

A 2016-12-22-én a Jane Goodall tanösvény építési költségeinek fedezésére indított adománygyűjtés, az „Adjukössze” oldalon lezárult.

Az adományozott összeg 453.500 Ft lett, ami picit meg is haladta a célösszeget.

Köszönjük kiemelt céges-, és magánadományozóinknak az anyagi-, a NIOK alapítvány munkatársainak a kampány során a kampánytervben nyújtott segítséget, a kezdeményezésünk hírvivőinek a megosztásokat, médiatámogatóinknak a lehetőséget a tanösvényterv bemutatására (Greenfo, Jazzy rádió, Kilátó magazin, Turista magazin), a 2SE Siklóernyős Klub három tandemrepülés felajánlását a nyereményakcióhoz. Természetesen külön köszönet illeti partnereinket, a Duna-Ipoly Nemzeti parkot, a Magyar Madártani Egyesületet és a Magyar Madártani Egyesület Kétéltű-és Hüllővédelmi Szakosztályát szakmai, emberi és kommunikációs támogatásukért. Természetesen köszönet minden önkénesünknek, aki munkáját, ötleteit, anyagi támogatását adta a kezdeményezéshez!

A tanösvény tervezése, a táblák grafikai megvalósítása, és felállítása még várat magára, de erről folyamatosan igyekszünk tájékoztatni az érdeklődőket a honlapunkon, a Facebook-oldalunkon és a médiapartnereink által.

Április 9-én 11 és 14 óra közt pedig a Kazinczy utcában a Szimpla-piacon várunk mindenkit egy vega vasárnapi ebédre, mely bevételét a tanösvény még hátralévő költségeire fordítjuk.

Tervezett vega-menü:
- Gombás-gulyásleves, avagy hamis gulyás
- Bulgursaláta pirított tofuval
- Kölesropogós friss kevert salátával
- Ízes palacsinta

 

plakát