Csatlakoztunk a MagNetbank segítő bankkártya programjához

Magnet bank logo

Tavaly mikuláskor bankot váltottunk, amivel felelős döntést hoztunk az Intézetünk életében, mi a MagNetbankot választottuk. Legújabb Segítő bankkártya programjukhoz csak most májusban csatlakoztunk, aminek mottója:

"Bankkártyás vásárlásaiddal másnak is örömet szerezhetsz anélkül, hogy ez Neked pénzbe kerülne!"

 

Ha szeretnéd támogatni a Jane Goodall Intézet munkáját, akkor úgy is megteheted, hogy MagNetbankos leszel, Egyszerre támogathatsz minket, hogyha nyitsz egy bankszámlát a MagNet-nél a tőlünk, vagy a banktól igényelt ajánlókuponnal(ezzel 2000Ft-os adományt juttatsz el a számunkra), és emellett még csatlakozol a Segítő bankkártya programhoz is. Így minden vásárlásod után a bank a vásárlás összegének egy bizonyos százalékát átutalja a részünkre.

Ők így vallanak a civil szféra támogatásának lehetőségéről:

"Bankunk működése és tevékenysége a társadalmi felelősségvállaláson alapul. Nap, mint nap teszünk azért, hogy pénzügyi szolgáltatásaink által egy átláthatóbb, értékközpontú társadalom jöjjön létre hazánkban. Ebben a folyamatban fontos szerep jut a hazai civil kezdeményezéseknek, melyek gyakran helyettünk is gyógyítják a társadalom sebeit. Ezért alakítottuk ki azokat a programjainkat, melyeken keresztül ügyfeleink különböző szervezetekkel kapcsolódhatnak, megismerhetik a működésüket, segíthetik, támogathatják azokat.

Az alábbi programok által Ön is részese lehet a MagNet közösségnek, az általunk biztosított döntési jogokat kihasználva egyszerűen és rendszeresen támogathatja az Önnek kedves civil szervezetet – mindezt természetesen a Bank pénzéből!"

Csatlakozzatok, és segítsetek a vásárlásaitokkal!