Ajándékötletek a Jane Goodall Intézettől

Karacsony6 horz

 

Ha még nincs meg a tökéletes ajándék, adunk pár ötletet!

Ezekkel az ajándékokkal nem csak maradandó emléket, hanem szeretetet is ajándékozol!

Keresd fel az adományboltunkat!

 

Idén karácsonyra kétfajta nyakláncot is rendelhetsz a Jane Goodall Intézettől, melyekkel nem csak karácsonyi ajándékot adsz, de jótékonykodsz is! Gyöngynyaklánccal támogathatsz afrikai embereket, tappancsos medállal menhelyen élő kutyákat. Válassz! Vagy ne, és ajándékozz mindkettőből egyet!

 

   

 

Ugandai asszonyok gyönggyé sodorták, magyar önkéntesek láncra fűzték. E nyaklánc megvásárlásával hozzájárulsz, hogy Afrika nehéz sorsú asszonyainak biztos megélhetést, lányaiknak tanulási lehetőséget biztosítson a

Bead for Life program.

   

 

Karácsonykor dísz a fán, jövőre medál a nyakláncodon, egyébként pedig támogatás egy menhelyen élő kutyának. Kézzel készített kerámia tappancsok, melyet egy önkéntesünk készített a jó célra. A Jane Goodall Intézet a nyereséget a menhelysegítő program keretében jövőre meglátogatott kutyamenhelyeknek juttatja el.

 

 

A nyakláncok ára 1.500 Ft + postaköltség

Bármelyik nyakláncot választod, tedd a következőket:

Írj egy e-mail az adomány@janegoodall.hu e-mail címre a rendeléseddel és a címeddel, ahová postázhatjuk, majd az adomány összegét utald át a 16200106-11595397-00000000 számlaszámra!

Gyöngynyaklánc esetén írd a közleménybe, hogy "adománygyöngy", ha pedig tappancsos medált kérsz, az "adománymedál" megjegyzést!

Nézz körül az adományboltunkban, és ajándékozz szeretettel, és környezettudatosan jó ügyeket támogatva!

 

 

Virtuális csimpánzörökbefogadás! Tégy valakit nevelőszülővé karácsonyra!

 

Az örökbefogadás menetéről itt olvashatsz!