ÁLLATMENHELY SEGÍTÉS

 

Jelenleg menhely látogató programunk a járványhelyzet miatt szünetel, amennyiben adománytáppal, eszközökkel vagy pénzbeli adománnyal szeretnétek segíteni menhelyeket, kérjük közvetlenül nekik juttassátok el ezeket! Köszönjük!

 

Kep menhely

Csatlakozz menhelysegítő programjainkhoz, segítsünk együtt azoknak, akik erejükön felül évek óta azon fáradoznak, hogy ne legyen az utcán több kóbor állat!

"Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél." - Antoine de Saint-Exupéry

Gyere velünk, és segítsünk munkánkkal, ami lehet kennel festés/takarítás, kutyaház karbantartás, fűnyírás, hólapátolás, kutya kozmetikázás/sétáltatás, stb.

A PROGRAM BEMUTATÁSA

A tőlünk nyugatabbra fekvő országokhoz képest Magyarországon sajnos jóval alacsonyabb szintű az állattartási kultúra: vidéken gyakori még a láncra kötött; autópályák mentén az autók után kétségbeesetten rohanó, vagy éppen már elütött kutya; városokban a lakótelepeken kóborló sok éhes házikedvenc látványa. A sintértelepek megléte, az ott uralkodó állapotok pedig semmi esetre sem „EU-szintűek".

Hazánkban sokan dolgoznak azért, hogy csökkenjen a kóbor állatok száma, s hogy az emberek ne tárgyként kezeljék az állatokat, de minél több segítséget kapnak ehhez, annál hamarabb érhetjük el együtt a pozitív változást. A magyarországi menhelyek állami támogatást nem kapnak, mindössze állatszerető emberek adományaiból, s felajánlott adójuk 1%-ából tartják fenn magukat. Ezért gondoltuk úgy, hogy támogatjuk egyes menhelyek munkáját azzal, hogy a kutyák sétáltatásán kívül megpróbálunk tárgyi adományokat gyűjteni számukra, illetve alkalmanként segítünk egy-egy általuk meghirdetett munkában is.

TE MIBEN SEGÍTHETSZ?

Csatlakozz menhelysegítő programjainkhoz, segítsünk együtt azoknak, akik erejükön felül évek óta azon fáradoznak, hogy ne legyen az utcán több kóbor állat! Gyere velünk, és segítsünk munkánkkal, ami lehet kennel festés/takarítás, kutyaház karbantartás, fűnyírás, hólapátolás, kutya kozmetikázás/sétáltatás, stb.

KIRE/MIRE VAN SZÜKSÉGÜNK?

  • Tárgyi adományra (kutyaház, kutyafelszerelések, táp, kutyák/cicák számára fogyasztható élelmiszer, edény, szőnyeg, pokróc, állatgyógyászati készítmények, stb.). Az is segítség, ha a menhelyre nem jönnél, csak a meglepit küldenéd.
  • Ötletekre, hogy honnan szerezzünk ilyen eszközöket lehetőleg ingyen (pl. forgalmazót megnyerni szponzornak, stb.). Még jobb, ha nem csak ötleted, de megvalósítási kedved is van hozzá.
  • Sofőrökre, akik vállalják, hogy nem túl nagy távolságból összeszedik a felajánlott adományokat.
  • Sofőrökre, akik szeretnének a menhelylátogatáson is részt venni, és leutaztatnák a bandát.
  • Lelkes önkéntesekre, akiknek megvan az a perverziójuk, hogy a napi munkájuk után kutyapusziktól nyálasan, mancsoktól összekoszolva térjenek haza, és ennek még örüljenek is.

HOGY TUDSZ BEKAPCSOLÓDNI?

1.lépés: Jelentkezz önkéntesnek a Jane Goodall Intézethez, mely semmi kötelezettséggel nem jár, de lehetőséged van felkerülni a levelező listánkra, ahol értesülsz a kutyamenhely-látogatásokról is!

2. lépés: Kövesd Facebook oldalunkat, ahol szintén olvashatsz menhelyes híreket, és megosztva ismerőseid között növelheted a résztvevők illetve adományozók számát!

3. lépés: Gyűjtögess akkor is, amikor épp nem megyünk menhelyre, hogy, ha eljön az idő, minél több adományt vihessünk!

Amennyiben pénzadománnyal kívánod támogatni munkánkat,a MagNet Bank 16200106-11595397-00000000 számú számlaszámra várjuk utalásod. Kérjük a közlemény rovatban minden esetben tüntesd fel, hogy az összeget menhelysegítésre szánod!

 

Jelentkezni, érdeklődni az info (kukac) janegoodall (pont) hu e-mail címen lehet.

Janegoodall Logo

Minden egyes apró cselekedet számít.
Minden egyes ember, minden egyes nap és minden egyes percben tehet azért hogy jobb legyen a világ.
-
Dr.Jane Goodall

Cím: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 41.

Telefon: Kádár András, 06-30-724-0274

E-mail: info (kukac) janegoodall (pont) hu

Adószám: 18122284-1-42