Ajándéktárgyak: Könyvek, Kávé, Grafikák, Jane Barbie

 

Kisteleki Dóra grafika
 
Szívügye a környezetvédelem, ha lehetősége adódik rá, igyekszik munkáival is felhívni a figyelmet a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdésekre. Illusztrációin visszatérő fő- vagy mellékszereplő a természet, a növényi, állati motívumok szinte mindig helyet kapnak valamilyen formában a képein. Így nem meglepő, hogy Jane Goodall munkássága is mélyen hatott rá, ez a tisztelet (és Jane születésnapja:) inspirálta a nemrégiben róla készített portrét is.
 
 
Print méretek 
kicsi: 225x320 mm, A4
nagy: 320x450 mm, A3
 
Jane Barbie dedikálva
 
Dr. Jane Goodall-ról készült Barbie baba 75%-ban újrahasznosított műanyagból készül. Jane társa pedig az új Ken, Szürkeszakállú Dávid. 
 
2023. májusi látogatásakor Dr. Jane aládedikálta a dobozát. 
 
 
hvg könyvek

A hvg Könyvek Kiadó kínálata a Kicsikből nagyok sorozat. Ebben Jane Goodall és David Attenborough életét dolgozták fel a gyerekek számára, illusztrált könyv formájában. 

A vadállat mentőakció könyvsorozatot a BornFree alapítvány indította el, amely könyveknek a  megvásárlásával a vadon élő állatok megmentését támogathatja és csodálatos történeteket ismerhet meg.  

A Mizaru-Mambou egy Etióp-Sidamo fajta kávé, amit a Mizaru Coffee Manufactory hozott létre a számunkra. Megvásárlásával a Tchimpounga Csimpánzmenhelyünkön élő árvákat támogathatja. 

 

 

 

 

Élményprogramok:  

Egyesületünk önkénteseink munkájára, partnereink készségességére és támogatóink nagylelkűségére alapozva végzi tevékenységét. E három dolog - a lelkes és tenni vágyó emberek, a felelősen, a pénzügyi célokat meghaladóan gondolkodó és különleges jövőképű támogatók és partnerek - nélkül működésünk elképzelhetetlen lenne.

Lehetőség van egyes termékeknél nagyobb mennyiséget is kérni céges ajándékként. Kérjük ez esetben keressenek minket az info@janegoodall.hu emailcímen keresztül. 

Az élményprogram kiválasztásához töltse ki adományozói űrlapunkat

Amennyiben az adományozás menetével kapcsolatosan kérdése van, írjon az info@janegoodall.hu e-mail címre, vagy keressen minket a megadott elérhetőségek valamelyikén. Kapcsolat.

Janegoodall Logo

Minden egyes apró cselekedet számít.
Minden egyes ember, minden egyes nap és minden egyes percben tehet azért hogy jobb legyen a világ.
-
Dr.Jane Goodall

Cím: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 41.

Telefon: Kádár András, 06-30-724-0274

E-mail: info (kukac) janegoodall (pont) hu

Adószám: 18122284-1-42