Debreceni Pagony

 

A Debreceni Pagony könyvesbolt munkatársai vagyunk, ahol a könyvek és játékok mellett a környezetvédelmet és állatvédelmet is képviseljük. Egy idén megrendezésre kerülő nyári táborral kapcsolatban jelentkeztünk a Roots & Shoots programba, ahol az állatvédelem, a felelős állattartás, az állatmentés és az állatgyógyászat témában készülünk különböző előadásokkal, foglalkozásokkal.

  

Az üzlet program szobájában a családok mellett óvodás és iskolás csoportok is gyakran ellátogatnak hozzánk. Előadásokat is szervezünk ökológus és természetvédelmi szakemberek segítségével, amit kézműves foglalkozással egészítünk ki, az újrahasznosítás jegyében.

 

  

Számtalan könyv született már a témában, legyen az környezetvédelem, állatvédelem, klímaváltozás, vagy hulladékgazgálkodás. Ezek a könyvek szoktak a segítségünkre lenni a foglalkozáson. Mesélünk, beszélünk róla, amíg alkotunk. A gyerekek ebben az életkorban még nagyon érdeklődőek, formálhatóak, így az a célunk, hogy a következő felnövekvő nemzedék környezettudatosabban éljen és ezáltal is megóvja bolygónkat.

Janegoodall Logo

Minden egyes apró cselekedet számít.
Minden egyes ember, minden egyes nap és minden egyes percben tehet azért hogy jobb legyen a világ.
-
Dr.Jane Goodall

Cím: Iroda - 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 41.
Számlázás - 1089 Budapest, Orczy tér 4/a/1. 3/1.

Telefon: Kádár András, 06-30-724-0274

E-mail: info (kukac) janegoodall (pont) hu

Adószám: 18122284-2-42