Önkéntes csapatépítő nap a Fővárosi Állat-, és Növénykertben

 

 

 

 

2024. január 27-én délelőtt 20 önkéntes vett részt az első önkéntesképző napunkon, amit a Fővárosi Állat-, és Növénykert jóvoltából a kertben található Tanodúban tartottunk. Az intézet előadásait, tevékenységeit mutattuk be, majd azokat a programokat, amikhez az idei évben kapcsolódni tudnak az önkénteseink.

 

 

Dr. Jane Goodall életéről, munkásságáról és kutatásairól szóló játékos kvíz után a főemlősház gondozói meséltek a gorillák életéről, és olyan történeteket is megismerhettünk, amikről csak a gorillák tudhatnak. 

A nap végét egy közös lángosozással zártuk. 

 

 

A képzésnek folytatása következik, amely során végigvesszük az előadásainkat, és a rendezvényeken való munkák sorát. Igyekszünk az állatkerthez hasonlóan izgalmas helyeket keresni a jövőben, de örülünk, hogy itt mindig szívesen látnak bennünket.

 

 

Önkénteseink visszajelzései: 

"Szerintem elképesztő, hogy a JGI-hoz ennyire könnyen jönnek az önkéntesek és ez hatalmas érték. Nem kell kapkodni az emberek után, mint más szervezeteknél." 

"Nagyon jó élmény volt; örülök, hogy megismerhettem más önkénteseket is az Intézettől. A helyszín is inspiráló volt."

"Szuper volt!"

"Izgatottan és érdeklődve vártam a napot. Nagyon hasznos volt az Intézmény bemutatása, (programjai, kapcsolatati) valamint számomra a Csimpánzos előadás is értékes volt - ameddig ott tudtam lenni- ameddig hallgathattam."

"Nagyon jó volt a hangulat, jól éreztem magam."

 

Köszönjük, hogy eljöttetek! Veletek együtt folytatjuk!

 

Az önkéntes programba való jelentkezéshez ezt az űrlapot kell kitölteni: https://www.janegoodall.hu/cselekedj/legyel-onkentesunk

 

 

Janegoodall Logo

Minden egyes apró cselekedet számít.
Minden egyes ember, minden egyes nap és minden egyes percben tehet azért hogy jobb legyen a világ.
-
Dr.Jane Goodall

Cím: Iroda - 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 41.
Számlázás - 1089 Budapest, Orczy tér 4/a/1. 3/1.

Telefon: Kádár András, 06-30-724-0274

E-mail: info (kukac) janegoodall (pont) hu

Adószám: 18122284-2-42