TÁMOGATÓINK ÉS PARTNEREINK

 

 INTER-METAL RECYCLING KFT

 

 

Az Inter-Metal Recycling Kft 2018 novembere óta partnerünk és támogatónk. Környezettudatos szemléletükkel és segítőkészségükkel belopták magukat a szívünkbe. Támogatásuknak köszön- hetően tudjuk gördülékenyen működtetni a "Passzold vissza Tesó!" használt mobiltelefon újrahasznosító kampányunkat. Támogató, partner és barát is egyben!

 
 
KÖVET EGYESÜLET
 
           

A KÖVET Egyesület a mobilkampányunkban nyújt elengedhetetlen segítséget. Amint bekap- csolódtak a kampányba sokkal hatékonyabbá vált a gyűjtés! Szakmai háttértudásukkal, jogi segítségnyújtással és a mindig optimista hozzáállásukkal váltak a kampány motorjává.

KÖVET Egyesület a körforgásos gazdaságért!

 
 
GHIBLI KFT
      

A Ghibli Kft mint logisztikai partner segíti a munkánkat, ami elengedhetetlen olyan kampányok esetében, mint pl. a "Passzold vissza Tesó!". Pontosságuk és gyorsaságuk a kampány egyik fő motorja.

"A GHIBLI SZÓ JELENTÉSE

A Szahara felől Afrika északi, észak-nyugati partjai felé fújó, szárító hatású, sivatagi szél. Ősszel és tavasszal hatalmas homokviharokat hoz magával a partmenti területekre. Ez számunkra a csapatunkban rejlő erőnek és a küldeményeink gyors továbbításának a szimbóluma." (részlet a Ghibli Kft. honlapjáról)

 

II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT

             A Jane Goodall Tanösvény létrehozásában nyújtott segítségük, és segítőkészségük nagyon sokat jelentett számunkra 2018-ban. 2020-ban újra a segítségünkre siettek, amikor irodahelyiséget kerestünk. A bérlemény használatának fejében a kerületi óvodákban vállaltunk előadásokat, és a Jane Goodall Tanösvényen vezetéseket. Sok közös tervünk van még, amik megvalósításra várnak, így reméljük hamarosan folytathatjuk ezeket a közösen elkezdett projekteket is.

 


KISPESTI ÖNKORMÁNYZAT

A Kispesti Önkormányzat alapításunk, vagyis 2009 óta segíti a munkánkat. Kezdetben irodahelyiséggel, 2019-ben pedig hozzájárultak a működési költségeinkhez. Minden évben részt veszünk a Kispesti Föld Napja rendezvényen, ahol lehetőségünk adódik a bemutatkozásra. Nyitott és zöld Önkormányzat!
 
 
 
BIRD&BIRD ÜGYVÉDI IRODA
 
 
A Bird&Bird ügyvédi iroda hatalmas segítség a részünkre. Jogi segítségnyújtásukkal végre a sokéves halasztgatás után beiktatásra került az új vezetőség, a közhasznúság visszaszerzéséhez is közelebb kerültünk. A szerződéseink aláírás előtti átnézésével biztosan nem kerülünk később kellemetlen helyzetbe. "Munkánk során ötvözzük a jogi tudásunkat az adott szektor és technológia ismeretével, hogy az ügyfeleink az egész világon első osztályú üzleti jogi tanácsadásban részesüljenek. A Bird & Bird jelenleg a Forbes által megnevezett, a Fortune Top 100 cége közül 43-nak, valamint a világ 100 leginnovatívabb vállalatából 60-nak nyújt jogi tanácsadást." (részlet a honlapjukról)

 

 

KESKENY NYOMDA

A Keskeny Nyomda mindig is fontosnak tartotta olyan kezdeményezések, szervezetek támogatását, melyek a környezetünk védelme érdekében tevékenykednek akár hazai, akár globális szinten, hiszen cégünk működésének és fejlődésének is meghatározó feltétele a környezettudatosság. Ennek jegyében 2018 óta ISO 14001 rendszer előírásainak megfelelően racionalizáltuk vállalati tevékenységünk minden folyamatát.

A fenntartható és felelős erdőgazdálkodásért tevékenykedő FSC szervezet tanúsítvány rendszerének megfelelve, jogosultságot szereztünk az FSC védjegy használatára. Fontos volt számunkra, mert ezzel biztosíthatjuk partnereinket a felelős termelés és környezettudatos gazdálkodás melletti elköteleződésünkről, valamint közvetetten hozzájárulhatunk a föld erdőinek megóvásához és gyarapításához.

www.keskenynyomda.hu

 

EXPODOM

Az Expodom kültéri gyorsan összecsukható-kinyitható sátor adományának köszönhetően, most már nem kell tartanunk a hirtelen változó időjárási viszontagságoktól. Mind a csapadék, mind az erős napsugárzás ellen megfelelő védelmet nyújt. Könnyedén és egyszerűen használható. Sátor a fejünk felett!
 
 

DUNA-IPOLY NEMZETI PARK IGAZGATÓSÁG

              

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság számos rendezvényünk alkalmával, és a Jane Goodall Tanösvény elkészítésében is messzemenő segítséget nyújtott. Sok ötletünkkel, elképzelésünkkel fordultunk már hozzájuk és a közös munka mindig meghozta a kívánt eredményt. Zölden, zöldben közösen a természetért!

 

 
 
 
CAFÉ FREI
 
             A Café Frei ahogy csatlakozott a mobilkampányunkhoz a kávéházláncolatnak köszönhetően azonnal országossá bővült a gyűjtés. Anyagi támogatásukkal pedig a gyűjtődobozok gyártását tudtuk fedezni. Reméljük, hogy még több más közös projektben is fogunk együtt dolgozni, mert a cégük filozófiája sokban hasonlít a miénkhez, mint pl. a felelős-, tudatos fogyasztás és a közösségek védelme, támogatása. Előremutató cégvezetés!
 
 
INTRUM
 
        Az Intrum támogatásának köszönhetően sok olyan iskolába, távoli közösséghez tudtuk eljuttatni az előadásainkat, illetve a mobilgyűjtő dobozunkat, ahova anyagi nehézségeink miatt nem lett volna rá lehetőségünk. Jókor találkoztunk a segítséggel!
 
 
SZIMPLA HÁZTÁJI
 
               A Szimpla Háztáji nem egyszerűen egy vállalkozás, hanem egy fenntartható, közösségi vendéglátóhely, piac és szolgáltatás. Egész évben lehetőséget biztosítanak a piacon való adományfőzésre Közös Lábos néven minden civil szervezetnek, így nekünk is. Emellett Dr.Jane Goodall látogatásaikor a mindennapi étkezését is biztosítják, amivel nagy terhet vesznek le a vállunkról. Tudatos étkezés és piac a helyi alapanyagokból!
 
 
VÉDEGYLET EGYESÜLET
            

 

A Védegylet Egyesülettel közösen indított mobilkampányunk csak a közös projektek egyike. Egymást támogatva szakmai anyagokkal, tudással tudjuk könnyebben venni az akadályokat, amik a kampány során felmerülnek. Közösen a közösségekért!

 

 
FELELŐS GASZTROHŐS
 

A Felelős Gasztrohős kampány a Felelős Gasztrohős Alapítvány (korábban Ökológiai Evolúció Alapítvány) kezdeményezése. Céljuk az étkezéssel kapcsolatos -történjen az otthon vagy vendéglőben- felelős döntések ösztönzése. Legújabb kampányuk a RAKUN dobozközösség, ami az elviteles dobozok új technológiáját integrálja a magyar valóságba.

 

 
 
GABORFOTO
        A fény szeretete. Elkíséri életünket. Ott van a születésünknél, az első csóknál egy könnycseppben, mégis oly kevésszer tűnik fel. Érzéseket és élményeket ad, emlékeket fűzünk hozzá. Legyen az egy melankólikus őszi köd, szikrázó havas táj, vagy egy könnyű koranyári alkony. Képzeld el a világot fény nélkül! Miként tapasztalnánk meg? Egy szép arcot, egy vad, érintetlen tájat? Másként ismernénk a formákat, nem tudnánk milyen az mikor a nap járásával folyamatosan változnak a árnyékok és a színek. A fény éltető és formát adó. A hivatásom ennek megörökítése mindenki örömére...
 
Janegoodall Logo

Minden egyes apró cselekedet számít.
Minden egyes ember, minden egyes nap és minden egyes percben tehet azért hogy jobb legyen a világ.
-
Dr.Jane Goodall

Cím: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 41.

Telefon: Kádár András, 06-30-724-0274

E-mail: info (kukac) janegoodall (pont) hu

Adószám: 18122284-1-42

Error
Whoops, looks like something went wrong.