TÁMOGATÓINK ÉS PARTNEREINK

 

 INTER-METAL RECYCLING KFT

 

 

Az Inter-Metal Recycling Kft 2018 novembere óta partnerünk és támogatónk. Környezettudatos szemléletükkel és segítőkészségükkel belopták magukat a szívünkbe. Támogatásuknak köszön- hetően tudjuk gördülékenyen működtetni a "Passzold vissza Tesó!" használt mobiltelefon újrahasznosító kampányunkat. Támogató, partner és barát is egyben!

 
 
KÖVET EGYESÜLET
 
           

A KÖVET Egyesület a mobilkampányunkban nyújt elengedhetetlen segítséget. Amint bekap- csolódtak a kampányba sokkal hatékonyabbá vált a gyűjtés! Szakmai háttértudásukkal, jogi segítségnyújtással és a mindig optimista hozzáállásukkal váltak a kampány motorjává.

KÖVET Egyesület a körforgásos gazdaságért!

 
 
GHIBLI KFT
      

A Ghibli Kft mint logisztikai partner segíti a munkánkat, ami elengedhetetlen olyan kampányok esetében, mint pl. a "Passzold vissza Tesó!". Pontosságuk és gyorsaságuk a kampány egyik fő motorja.

"A GHIBLI SZÓ JELENTÉSE

A Szahara felől Afrika északi, észak-nyugati partjai felé fújó, szárító hatású, sivatagi szél. Ősszel és tavasszal hatalmas homokviharokat hoz magával a partmenti területekre. Ez számunkra a csapatunkban rejlő erőnek és a küldeményeink gyors továbbításának a szimbóluma." (részlet a Ghibli Kft. honlapjáról)

 

II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT

             A Jane Goodall Tanösvény létrehozásában nyújtott segítségük, és segítőkészségük nagyon sokat jelentett számunkra 2018-ban. 2020-ban újra a segítségünkre siettek, amikor irodahelyiséget kerestünk. A bérlemény használatának fejében a kerületi óvodákban vállaltunk előadásokat, és a Jane Goodall Tanösvényen vezetéseket. Sok közös tervünk van még, amik megvalósításra várnak, így reméljük hamarosan folytathatjuk ezeket a közösen elkezdett projekteket is.

 


KISPESTI ÖNKORMÁNYZAT

A Kispesti Önkormányzat alapításunk, vagyis 2009 óta segíti a munkánkat. Kezdetben irodahelyiséggel, 2019-ben pedig hozzájárultak a működési költségeinkhez. Minden évben részt veszünk a Kispesti Föld Napja rendezvényen, ahol lehetőségünk adódik a bemutatkozásra. Nyitott és zöld Önkormányzat!
 
 
 
BIRD&BIRD ÜGYVÉDI IRODA
 
 
A Bird&Bird ügyvédi iroda hatalmas segítség a részünkre. Jogi segítségnyújtásukkal végre a sokéves halasztgatás után beiktatásra került az új vezetőség, a közhasznúság visszaszerzéséhez is közelebb kerültünk. A szerződéseink aláírás előtti átnézésével biztosan nem kerülünk később kellemetlen helyzetbe. "Munkánk során ötvözzük a jogi tudásunkat az adott szektor és technológia ismeretével, hogy az ügyfeleink az egész világon első osztályú üzleti jogi tanácsadásban részesüljenek. A Bird & Bird jelenleg a Forbes által megnevezett, a Fortune Top 100 cége közül 43-nak, valamint a világ 100 leginnovatívabb vállalatából 60-nak nyújt jogi tanácsadást." (részlet a honlapjukról)

 

 

KESKENY NYOMDA

A Keskeny Nyomda mindig is fontosnak tartotta olyan kezdeményezések, szervezetek támogatását, melyek a környezetünk védelme érdekében tevékenykednek akár hazai, akár globális szinten, hiszen cégünk működésének és fejlődésének is meghatározó feltétele a környezettudatosság. Ennek jegyében 2018 óta ISO 14001 rendszer előírásainak megfelelően racionalizáltuk vállalati tevékenységünk minden folyamatát.

A fenntartható és felelős erdőgazdálkodásért tevékenykedő FSC szervezet tanúsítvány rendszerének megfelelve, jogosultságot szereztünk az FSC védjegy használatára. Fontos volt számunkra, mert ezzel biztosíthatjuk partnereinket a felelős termelés és környezettudatos gazdálkodás melletti elköteleződésünkről, valamint közvetetten hozzájárulhatunk a föld erdőinek megóvásához és gyarapításához.

www.keskenynyomda.hu

 

EXPODOM

Az Expodom kültéri gyorsan összecsukható-kinyitható sátor adományának köszönhetően, most már nem kell tartanunk a hirtelen változó időjárási viszontagságoktól. Mind a csapadék, mind az erős napsugárzás ellen megfelelő védelmet nyújt. Könnyedén és egyszerűen használható. Sátor a fejünk felett!
 
 

DUNA-IPOLY NEMZETI PARK IGAZGATÓSÁG

              

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság számos rendezvényünk alkalmával, és a Jane Goodall Tanösvény elkészítésében is messzemenő segítséget nyújtott. Sok ötletünkkel, elképzelésünkkel fordultunk már hozzájuk és a közös munka mindig meghozta a kívánt eredményt. Zölden, zöldben közösen a természetért!

 

 
 
 
BIOLA 
 
            

Termékekikben növényi eredetű bioaktív hatóanyag komplex, a bőr anyagcseréjét több irányból támogató termékeink az üde, bársonyos bőrállapot kialakulását, a hosszantartó és egészséget támogató úton történő szépülést segítik. 

Nem csak bőrünk egészségére vigyáz a cég, hanem emellett az Intézetünk működését is támogatja. 

www.biola.hu

 
 
INTRUM
 
        Az Intrum támogatásának köszönhetően sok olyan iskolába, távoli közösséghez tudtuk eljuttatni az előadásainkat, illetve a mobilgyűjtő dobozunkat, ahova anyagi nehézségeink miatt nem lett volna rá lehetőségünk. Jókor találkoztunk a segítséggel!
 
 
SZIMPLA HÁZTÁJI
 
               A Szimpla Háztáji nem egyszerűen egy vállalkozás, hanem egy fenntartható, közösségi vendéglátóhely, piac és szolgáltatás. Egész évben lehetőséget biztosítanak a piacon való adományfőzésre Közös Lábos néven minden civil szervezetnek, így nekünk is. Emellett Dr.Jane Goodall látogatásaikor a mindennapi étkezését is biztosítják, amivel nagy terhet vesznek le a vállunkról. Tudatos étkezés és piac a helyi alapanyagokból!
 
 
VÉDEGYLET EGYESÜLET
            

 

A Védegylet Egyesülettel közösen indított mobilkampányunk csak a közös projektek egyike. Egymást támogatva szakmai anyagokkal, tudással tudjuk könnyebben venni az akadályokat, amik a kampány során felmerülnek. Közösen a közösségekért!

 

 
FELELŐS GASZTROHŐS
 

A Felelős Gasztrohős kampány a Felelős Gasztrohős Alapítvány (korábban Ökológiai Evolúció Alapítvány) kezdeményezése. Céljuk az étkezéssel kapcsolatos -történjen az otthon vagy vendéglőben- felelős döntések ösztönzése. Legújabb kampányuk a RAKUN dobozközösség, ami az elviteles dobozok új technológiáját integrálja a magyar valóságba.

 

 
 
 
         
 
Janegoodall Logo

Minden egyes apró cselekedet számít.
Minden egyes ember, minden egyes nap és minden egyes percben tehet azért hogy jobb legyen a világ.
-
Dr.Jane Goodall

Cím: Iroda - 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 41.
Számlázás - 1089 Budapest, Orczy tér 4/a/1. 3/1.

Telefon: Kádár András, 06-30-724-0274

E-mail: info (kukac) janegoodall (pont) hu

Adószám: 18122284-2-42