Dr. Goodall álma már közel 50 éve az, hogy mindannyiunk számára jobbá tegye a világot. Ennek az álomnak a része az az eszme, hogy minden egyed fontos, és mindenkinek megvan a maga szerepe – embernek és állatnak egyaránt. Épp ezért alapította meg Jane közel 30 éve a Tchimpounga Csimpánz Rehabilitációs Központot a Kongói Köztársaságban.

A menedékhely évtizedek óta nyújt biztonságot és menedéket a megmentett csimpánzoknak, akik ezzel egy második esélyt kapnak, és emellett a központ dolgozik azon is, hogy megfékezze az orvkereskedőket, akik emberszabású majmok ezreit rabolják el a vadonból. Most végre megismerhetjük Tchimpounga rendkívüli mentett csimpánzai és gondozóik történetét.


Örömmel jelentjük be, hogy a Kongói mentett csimpánzok Jane Goodallal (munkacím) 2021 nyarán érkezik a CuriosityStreamre, amely a világ vezető dokumentumfilmes streamingszolgáltatója és médiavállalata. Az ötrészes sorozatot és az egyórás különkiadást a CuriosityStream és a díjnyertes Off The Fence Productions készíti a Jane Goodall Intézettel (JGI) együttműködésben.

A Kongói mentett csimpánzok öt, egyenként 60 perces epizódja és az egyórás különkiadás 4K Ultra HD és HD minőségben készül, archív felvételekkel kiegészítve, és a következőket tartalmazza majd:


„Lenyűgöző sorozat a CuriosityStream ikonikus filmjeinek minden jellegzetességével - érzelmes, inspiráló, tanulságos és felemelő. Mindannyian szenvedélyesen dolgoztunk azon, hogy képernyőre vigyük ezt a sorozatot a Jane Goodall Intézettel. A sorozat igazán különleges, csakúgy, mint a Tchimpounga maga.”
Andrew Zikking, az Off the Fence kreatív igazgatója

Néhány szereplő, aki feltűnik majd a sorozatban:


A közönség most végre megismerheti ezeket és más hasonló történeteket.
„Biztosan újra és újra a képernyő elé ülteti majd a nézőket, hogy bepillantást nyerhetnek annak az úttörő munkának a kulisszái mögé, amelyet Dr. Goodall csapatai a Tchimpoungában végeznek, és hogy minden epizódban éleslátó, érzelmes történetekkel találkozhatnak. Boldogok vagyunk, hogy ilyen egyedülálló nézőpontot és rendkívüli tartalmakat mutathatunk, és büszkék vagyunk, hogy régi partnerünkkel, az Off the Fence-szel közösen hozzuk el ezt a sorozatot a CuriosityStreamre.”
Rob Burk, a CuriosityStream eredeti tartalmakért felelős igazgatója 


Ha segíteni szeretnéd a Tchimpounga Csimpánz Rehabilitációs Központ munkáját, csatlakozz hozzánk és fogadj örökbe vagy támogass egy csimpánzt még ma!

A tv-sorozat már elérhető a CuriosityStream oldalán keresztül. Ne felejtsétek el beírni a kedvezménykódot: Jane

Csak ma, csak most! >> https://curiositystream.com/video/3945

Jó szórakozást!

 

Janegoodall Logo

Minden egyes apró cselekedet számít.
Minden egyes ember, minden egyes nap és minden egyes percben tehet azért hogy jobb legyen a világ.
-
Dr.Jane Goodall

Cím: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 41.

Telefon: Kádár András, 06-30-724-0274

E-mail: info (kukac) janegoodall (pont) hu

Adószám: 18122284-1-42