2021. július 10-én, szombaton részt vettünk a 36. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson a Jane Goodall Intézet csapatával a Margitszigeten.  Standunknál délelőtt bemutattuk az organikus pamutból készült új pólóinkat, amelyet az érdeklődők adományért cserébe haza is vihettek magukkal. Illetve mi is ebben futottunk. 

A fotóst, Zákány Gergelyt jól le is lőttük

Részt vettünk a 2400 méteres Minicittá futam közös bemelegítésén. Csapatunk a közös futásra mókás, banános vízipisztollyal készült, ami nagyon jól jött a nagy hőségben, többi futótársunk nagy örömére! Jelképes futásunkkal a Jane Goodall Intézet Roots&Shoots környezeti nevelési programját népszerűsítettük.

A programhoz kapcsolódó adománygyűjtésünk még most is tart. Az adományozóinknak köszönhetően még több iskolába juttathatjuk el a környezeti nevelési programjainkat!

A link még most is elérhető itt a honlapon!

Az adományozáskor ne felejtsétek el beírni a személyes üzenet tárgyába, hogy "Roots&Shoots". Köszi! 

Fotó: Taken by Lili

A délelőtt folyamán több programmal készültünk standunknál. Az érdeklődők vászon táskát és tornazsákokat festhettek, amit a következő bevásárlás alkalmával példaértékűen felhasználhatnak, amellyel egy lépéssel közelebb kerülhetünk a műanyagmentes jövőhöz.

Fotó: Taken by Lili

A táskák festése közben a gyerekek új ismeretekkel és információkkal gazdagodhattak az intézet munkájáról és a környezettudatos életmódról. Önkénteseink szívesen meséltek az aktuális programlehetőségekről, valamint a korábbi sikereinkről és eredményeinkről.

Az adományos pultunk a nap folyamán igazi vásári forgataggá változott, a támogatók adományért cserébe különféle portékából válogathattak: támogatói pólók, tornazsákok, csimpánzos kitűzők, tolltartók, pénztárcák, könyvjelzők, ugandai gyöngyökből készült nyakláncok, karkötők.

Fotó: Taken by Lili

Ezeket az adományboltunkban is megtalálhatjátok! 

Napközben összebarátkoztunk több másik jótékonysági szervezet önkéntesével, megismertük egymás munkáját, jókat beszélgettünk. A Bátor Tábor csapata ínycsiklandó goffrival kínált meg bennünket, amelyet jóízűen fogyasztottunk el a nap végén.

Fotó: Taken by Lili

Jó barátságot kötöttünk a Suhanj! Alapítvány önkénteseivel, vezetőivel is! 

Reméljük hogy hamarosan veletek is találkozni fogunk valamelyik rendezvényen! Nézzetek be az eseményről készült Fotógalériába is!

Üdvözlettel:

Ádám, egy lelkes önkéntes

Fotó: Taken by Lili

Janegoodall Logo

Minden egyes apró cselekedet számít.
Minden egyes ember, minden egyes nap és minden egyes percben tehet azért hogy jobb legyen a világ.
-
Dr.Jane Goodall

Cím: Iroda - 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 41.
Számlázás - 1089 Budapest, Orczy tér 4/a/1. 3/1.

Telefon: Kádár András, 06-30-724-0274

E-mail: info (kukac) janegoodall (pont) hu

Adószám: 18122284-2-42